Penyampaian kata aluan oleh Dekan FiTA Y.Bhg. Dato' Prof. A. Razak MohaideenPenyampaian kata aluan oleh Dekan FiTA Y.Bhg. Dato' Prof. A. Razak Mohaideen

Oleh: Luqmanurhalim Zainor Rasidin

Pada 25 Februari 2015, sebuah Majlis Makan Malam Bersama Mentor Mentee telah dianjurkan oleh Pelajar Diploma Pengurusan Industri Kreatif Semester 2. Projek ini bertujuan mengeratkan lagi hubungan antara tenaga pengajar dan pelajar Pengurusan Industri Kreatif di Dewan Seminar FiTA, Puncak Perdana.

 

‘Hipster Malaya ‘ menjadi tema untuk majlis tersebut. Tujuan tema ini dipilih adalah kerana gaya ‘Hipster’ menjadi gaya utama anak muda pada masa kini. Namun penganjur menerapkan kemelayuan pada gaya eropah ini supaya ianya nampak lain daripada yang lain serta bergaya.

Objektif utama Majlis Makan Malam Bersama Mentor Mentee adalah bertujuan untuk melatih para pelajar agak bijak dan cekap dalam menggunakan kemahiran berkomunikasi gerak tubuh , cara percakapan , kemahiran kepimpinan dalam melaksanakan sesuatu tugasan seperti menyelesaikan tugasan diberi bersama, sentiasa menyokong satu sama lain, bijak dalam membuat keputusan memberi arahan dan mengagihkan tugas dan yang berkenaan.

Klik untuk galeri acara ini.

Live arts, visualising dreams

Contacts

  Faculty of Film, Theatre & Animation
Puncak Perdana Campus, Universiti Teknologi MARA. 40150, Shah Alam Selangor Darul Ehsan Malaysia
  +603.7962.(ext. 2402/2414/2411/2410/2392)
  +603.7962.2405
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Keep in Touch